Like ons op Facebook

Rondreis Myanmar

Als je van plan bent om een rondreis door Myanmar te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Myanmar te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Riksja Myanmar

Met Riksja Myanmar stel je zelf je individuele rondreis samen aan de hand van bouwstenen. Knusse slaapplekken, (lokaal) vervoer en activiteiten zijn al geregeld. Reis per trein of rijstbus en slaap aan de rand van Inle Lake of in een strandlodge. Wij, bestemmingsexpert van Myanmar, zijn zelf meermalen in het land geweest en helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.

Djoser

Wil jij twee of drie weken door Myanmar reizen en de bijzondere sfeer van dit land in Zuidoost-Azië proeven? Reserveer dan nu een plekje op een van de groepsreizen van Djoser naar Myanmar. Samen met een enthousiaste groep medereizigers maak je een afwisselende rondreis door Myanmar waarbij je kennis maakt met de lokale natuur, cultuur én keuken.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Myanmar. FOX biedt naast rondreizen naar Zuidoost-Azië tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX Vakanties staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

NRV biedt prachtige rondreizen naar Myanmar aan, waarbij u per groep of op privébasis kennismaakt met de hoogtepunten van een bestemming. De route hebben wij met zorg voor u samengesteld en tijdens de reis verblijft u in uiterst comfortabele hotels. Onze privérondreizen worden zowel uitgevoerd met een privé-chauffeur als in de vorm van een self-drive. U heeft veel individuele vrijheid en uiteraard zal het u aan niets ontbreken! 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Myanmar. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Rama Tours Holland

Bezoek het authentieke Myanmar, het voormalige Birma, tijdens een rondreis door dit land. Rama Tours Holland heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het maken van individuele maatreizen naar Zuidoost-Azië en heeft alle landen ook zelf bezocht. Daardoor kan de reisorganisatie u goed adviseren en ervoor zorgen dat uw reis naar Myanmar een droomreis wordt.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Wil je zelf bepalen hoe je rondreis door Myanmar eruit komt te zien, maar daarbij wel advies krijgen van een deskundige reisspecialist die veel reiservaring heeft in het land? Boek je vakantie naar Azië dan via Dimsum Reizen. Wij verzorgen niet alleen rondreizen naar de hoogtepunten van Myanmar, maar laten je ook de plekken buiten het massatoerisme zien.

PANGEA Travel

Reis met PANGEA Travel naar Myanmar en maak een rondreis! Persoonlijke benadering, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit maken PANGEA Travel tot een reisorganisatie waarbij je je ideale rondreis door Myanmar samenstelt. Na het doornemen van je reiswensen wordt er een reisplan op maat samengesteld. Naast individuele rondreizen verzorgt PANGEA Travel ook groepsreizen op maat, voor zowel kleine als grotere gezelschappen. 

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Sawadee

Zie jij een rondreis naar een land met prachtige tempels, drijvende markten en een heerlijke keuken wel zitten? Reis dan met Sawadee naar Myanmar en maak kennis met dit uiterst gastvrije land in Azië. Het voormalige Birma heeft zowel qua cultuur en natuur veel te bieden en is dus bij uitstek geschikt voor een rondreis.

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors