Like ons op Facebook

Rondreis Myanmar

Als je van plan bent om een rondreis door Myanmar te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Myanmar te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Myanmar Online

Myanmar Online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van onze bouwstenen. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van het land. Achter elke website zitten reisspecialisten die zelf in het land zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Je mooiste reis naar Myanmar maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod rondreizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met ‘de andere manier van reizen’ combineer je individuele vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf! 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Myanmar. FOX biedt naast rondreizen naar Zuidoost-Azië tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX Vakanties staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

NRV Holiday biedt prachtige rondreizen naar Myanmar aan, waarbij u per groep of op privébasis kennismaakt met de hoogtepunten van een bestemming. De route hebben wij met zorg voor u samengesteld en tijdens de reis verblijft u in uiterst comfortabele hotels. Onze privérondreizen worden zowel uitgevoerd met een privé-chauffeur als in de vorm van een self-drive, waarbij u zelf rijdt. U heeft veel individuele vrijheid en uiteraard zal het u aan niets ontbreken! 

PANGEA Travel

Reis met PANGEA Travel naar Myanmar en maak een rondreis! Persoonlijke benadering, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit maken PANGEA Travel tot een reisorganisatie waarbij je je ideale rondreis door Myanmar samenstelt. Na het doornemen van je reiswensen wordt er een reisplan op maat samengesteld. Naast individuele rondreizen verzorgt PANGEA Travel ook groepsreizen op maat, voor zowel kleine als grotere gezelschappen. 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Myanmar. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere rondreizen naar Myanmar rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in rondreizen langs diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties. 

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Myanmar, Laos, Cambodja, de Filipijnen, Australië en Nieuw-Zeeland. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Sawadee

Wie met Sawadee reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 20 kantoormedewerkers en meer dan 150 reisbegeleiders. Al bijna 25 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner