Rondreis Myanmar

Als je van plan bent om een rondreis door Myanmar te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Riksja Myanmar

Met Riksja Myanmar stel je zelf je individuele rondreis samen aan de hand van bouwstenen. Knusse slaapplekken, (lokaal) vervoer en activiteiten zijn al geregeld. Reis per trein of rijstbus en slaap aan de rand van Inle Lake of in een strandlodge. Wij, bestemmingsexpert van Myanmar, zijn zelf meermalen in het land geweest en helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.

bekijk alle reizen van Riksja Myanmar Best geboekte reizen

Djoser

Wil jij twee of drie weken door Myanmar reizen en de bijzondere sfeer van dit land in Zuidoost-Azië proeven? Reserveer dan nu een plekje op een van de groepsreizen van Djoser naar Myanmar. Samen met een enthousiaste groep medereizigers maak je een afwisselende rondreis door Myanmar waarbij je kennis maakt met de lokale natuur, cultuur én keuken.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

ANWB Vakantie laat jou Myanmar beleven op de manier die het beste bij je past. Dat kan in een groep zijn, alleen of met je eigen reisgezelschap. Al onze rondreizen nemen je mee naar de mooiste highlights van Myanmar en zijn inclusief overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels. Benieuwd naar Myanmar? Bekijk ons volledige reisaanbod online!

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Zie jij een rondreis naar een land met prachtige tempels, drijvende markten en een heerlijke keuken wel zitten? Reis dan met Sawadee naar Myanmar en maak kennis met dit uiterst gastvrije land in Azië. Het voormalige Birma heeft zowel qua cultuur en natuur veel te bieden en is dus bij uitstek geschikt voor een rondreis.

Van Verre Reizen

De rondreizen Myanmar zijn door onze reisspecialisten Myanmar samengesteld op basis van eigen reiservaringen en daar vertellen ze je graag alles over. De rondreizen Myanmar maken zij volledig op maat voor je, deze reizen brengen je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en bijzondere ontmoetingen en avonturen. Een rondreis afsluiten aan het strand in Myanmar doe je in Ngapali Beach.

PANGEA Travel

Reis met PANGEA Travel naar Myanmar en maak een rondreis! Persoonlijke benadering, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit maken PANGEA Travel tot een reisorganisatie waarbij je je ideale rondreis door Myanmar samenstelt. Na het doornemen van je reiswensen wordt er een reisplan op maat samengesteld. Naast individuele rondreizen verzorgt PANGEA Travel ook groepsreizen op maat, voor zowel kleine als grotere gezelschappen. 

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Reviews Myanmar

Puurheid en schoonheid! (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Jan-Arie Bakkenes op 14 november 2017

Myanmar is zo ongelofelijk mooi en een puur land! Als je het oude Azië nog wilt zien, dan moet je Myanmar zeker en heel snel bezoeken. Ik ben bang dat het land over aan aantal jaren precies het zelfde zal zijn als Vietnam enz. Dus go for it!

Ultieme tip: Ga zeker naar de U Bein-brug met zonsopgang!
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Praktische tips

Sponsors