Visum Myanmar

Visum Myanmar

Op Zuidoostazie.nl lees je over de mooiste plekken van Myanmar. Logisch natuurlijk dat je dit prachtige land met eigen ogen wilt zien! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Myanmar is het regelen van je visum. Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Myanmar snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Myanmar een visum nodig?

Ja. Om naar Myanmar te kunnen reizen heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum moet je voor aanvang van je reis aanschaffen. Dat kan via de ambassade van het land in Brussel of Berlijn. Het visum is drie maanden geldig en geeft recht op één enkele inreis. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

Visumaanvraag Myanmar

In de meeste gevallen duurt het ongeveer vijf werkdagen voordat de visumaanvraag is afgerond. Besteed jij je visumaanvraag liever uit? VisumCentrale.nl biedt een snelle en eenvoudige service om het aanvragen van je visum goed te laten verlopen.

Belangrijke documenten voor visum Myanmar

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na elke aankomst in Myanmar geldig zijn. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Myanmar compleet te maken.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Myanmar

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner
Sponsors