Visum Myanmar

Visum Myanmar

Op Zuidoostazie.nl lees je over de mooiste plekken van Myanmar. Logisch natuurlijk dat je dit prachtige land met eigen ogen wilt zien! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Myanmar is het regelen van je visum. Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Myanmar snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Myanmar een visum nodig?

Ja. Om naar Myanmar te kunnen reizen heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum moet je voor aanvang van je reis aanschaffen. Dat kan via de ambassade van het land in Brussel of Berlijn. Het visum is drie maanden geldig en geeft recht op één enkele inreis. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

ZELF NAAR Myanmar?

Bekijk alle 33 reizen naar Myanmar

Visumaanvraag Myanmar

In de meeste gevallen duurt het ongeveer vijf werkdagen voordat de visumaanvraag is afgerond. Besteed jij je visumaanvraag liever uit? VisumCentrale.nl biedt een snelle en eenvoudige service om het aanvragen van je visum goed te laten verlopen.

Belangrijke documenten voor visum Myanmar

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na elke aankomst in Myanmar geldig zijn. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Myanmar compleet te maken.

Reizen Myanmar

Specialisten Myanmar

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors