Like ons op Facebook

Luxe reizen Myanmar

Wil je naar Myanmar, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Myanmar.

Wil je naar Myanmar, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Myanmar.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Myanmar en de rest van Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Namasté Reizen

Namasté Reizen organiseert reizen voor levensgenieters. Zo hebben wij de beste accommodaties geselecteerd, maar kunt u ook comfortabel vervoer verwachten, bijzondere excursies, een culinair diner, een ontspannende massage, een personal shopper, een afternoon-tea… Omdat wij reizen op maat organiseren is niets onmogelijk! Wij bezoeken Thailand, Laos, Cambodja, Myanmar, Viëtnam, Maleisië en Indonesië regelmatig en nemen er graag de tijd voor u te adviseren. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

Rama Tours Holland

Het ervaren team van Rama Tours Holland bezocht Myanmar persoonlijk zodat ze vanuit die reiservaring een geweldige droomvakantie voor u kunnen samenstellen. U bepaalt zelf hoe luxe uw vakantie wordt en hoe uw reis naar Myanmar eruit gaat zien. Wij adviseren u vervolgens en stellen een mooie individuele reis samen.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Op zoek naar een luxe vakantie naar Myanmar die aan al je wensen voldoet? Dan moet je bij PANGEA Travel, specialist in maatreizen naar Azië en Afrika, zijn. Onze reisspecialisten luisteren aandachtig naar je reiswensen en stellen op basis daarvan een persoonlijke en unieke rondreis naar Myanmar samen. Met een beetje of heel veel luxe, de keuze is aan jou!

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner