Like ons op Facebook

Luxe reizen Myanmar

Wil je naar Myanmar, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Myanmar.

Wil je naar Myanmar, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Myanmar.

Rama Tours Holland

Het ervaren team van Rama Tours Holland bezocht Myanmar persoonlijk zodat ze vanuit die reiservaring een geweldige droomvakantie voor u kunnen samenstellen. U bepaalt zelf hoe luxe uw vakantie wordt en hoe uw reis naar Myanmar eruit gaat zien. Wij adviseren u vervolgens en stellen een mooie individuele reis samen.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Een luxe reis door Myanmar brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden waar je kunt verblijven in comfortabele hotels. Bijvoorbeeld vanuit het zwembad genieten van het uitzicht op de vlakte van Bagan? Inderdaad een geweldige ervaring. Je reist vrijwel altijd met privé-vervoer. Wij helpen je graag met samenstellen van jouw luxe reis door Myanmar.

Namasté Reizen

Namasté Reizen organiseert reizen voor levensgenieters. Zo hebben wij de beste accommodaties geselecteerd, maar kunt u ook comfortabel vervoer verwachten, bijzondere excursies, een culinair diner, een ontspannende massage, een personal shopper, een afternoon-tea… Omdat wij reizen op maat organiseren is niets onmogelijk! Wij bezoeken Thailand, Laos, Cambodja, Myanmar, Viëtnam, Maleisië en Indonesië regelmatig en nemen er graag de tijd voor u te adviseren. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Maleisië kenner