Luxe reizen Myanmar

Wil je naar Myanmar, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Myanmar.

Van Verre Reizen

Een luxe reis door Myanmar brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden waar je kunt verblijven in comfortabele hotels. Bijvoorbeeld vanuit het zwembad genieten van het uitzicht op de vlakte van Bagan? Inderdaad een geweldige ervaring. Je reist vrijwel altijd met privé-vervoer. Wij helpen je graag met samenstellen van jouw luxe reis door Myanmar.

PANGEA Travel

Op zoek naar een luxe vakantie naar Myanmar die aan al je wensen voldoet? Dan moet je bij PANGEA Travel, specialist in maatreizen naar Azië en Afrika, zijn. Onze reisspecialisten luisteren aandachtig naar je reiswensen en stellen op basis daarvan een persoonlijke en unieke rondreis naar Myanmar samen. Met een beetje of heel veel luxe, de keuze is aan jou!

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Reviews Myanmar

Puurheid en schoonheid! (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Jan-Arie Bakkenes op 14 november 2017

Myanmar is zo ongelofelijk mooi en een puur land! Als je het oude Azië nog wilt zien, dan moet je Myanmar zeker en heel snel bezoeken. Ik ben bang dat het land over aan aantal jaren precies het zelfde zal zijn als Vietnam enz. Dus go for it!

Ultieme tip: Ga zeker naar de U Bein-brug met zonsopgang!
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Praktische tips

Sponsors