Reizen op maat Myanmar

Maatreizen Myanmar? Hieronder een overzicht van Myanmar specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Myanmar

Of je nu de Gouden Rots wilt bewonderen, shan-noedels wilt proeven of over de U-beinbrug wilt lopen: beleef Myanmar op jouw manier. We werken net even anders dan anderen en nemen je mee naar het hart van de bestemming, met knusse slaapplekken en lokaal vervoer. Jij kiest jouw favoriete bouwstenen en wij, Riksja’s Myanmar-fans, puzzelen ze voor je aan elkaar.

Djoser

Bepaal zelf welke highlights van Myanmar je bezoekt, in welke hotels je slaapt en hoelang je rondreis duurt met een maatreis van Djoser. Djoser heeft al ruim dertig jaar ervaring met groepsreizen en geeft groepen van tien of meer de mogelijkheid om een gepersonaliseerde vakantie naar Myanmar te boeken.

Van Verre Reizen

Wil je graag avontuur in Myanmar, dan zal onze reisspecialist je graag vertellen over trekkings die je kan maken in Myanmar. Helemaal van de gebaande paden af? Pak dan onze bouwsteen met een bezoek aan de bergstammen. Samen met onze Myanmar reisfanaat bouwen wij aan jouw reis op maat naar Myanmar. Myanmar combineren met Thailand behoort ook tot de mogelijkheden!

PANGEA Travel

Voor een unieke en persoonlijke reis door Myanmar kunt u bij PANGEA Travel terecht. PANGEA Travel is een reisorganisatie die echt luistert naar uw wensen en aan de hand daarvan reizen op maat samenstelt. We zorgen ervoor dat uw reis naar Myanmar tot in de puntjes verzorgd is en dat u niets mist van dit prachtige land. 

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Reviews Myanmar

Puurheid en schoonheid! (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Jan-Arie Bakkenes op 14 november 2017

Myanmar is zo ongelofelijk mooi en een puur land! Als je het oude Azië nog wilt zien, dan moet je Myanmar zeker en heel snel bezoeken. Ik ben bang dat het land over aan aantal jaren precies het zelfde zal zijn als Vietnam enz. Dus go for it!

Ultieme tip: Ga zeker naar de U Bein-brug met zonsopgang!
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Praktische tips

Sponsors