Like ons op Facebook

Reizen op maat Myanmar

Maatreizen Myanmar? Hieronder een overzicht van Myanmar specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Myanmar? Hieronder een overzicht van Myanmar specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Myanmar

Of je nu de Gouden Rots wilt bewonderen, shan-noedels wilt proeven of over de U-beinbrug wilt lopen: beleef Myanmar op jouw manier. We werken net even anders dan anderen en nemen je mee naar het hart van de bestemming, met knusse slaapplekken en lokaal vervoer. Jij kiest jouw favoriete bouwstenen en wij, Riksja’s Myanmar-fans, puzzelen ze voor je aan elkaar.

Djoser

Bepaal zelf welke highlights van Myanmar je bezoekt, in welke hotels je slaapt en hoelang je rondreis duurt met een maatreis van Djoser. Djoser heeft al ruim dertig jaar ervaring met groepsreizen en geeft groepen van tien of meer de mogelijkheid om een gepersonaliseerde vakantie naar Myanmar te boeken.

NRV

Een vakantie op maat plannen en boeken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Bij NRV kunt u uw maatreis naar Myanmar snel en eenvoudig online samenstellen. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment van hotels, accommodaties en excursies en op die manier de reis van uw dromen uitstippelen.

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Zuidoost-Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Zuidoost-Azië regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Rama Tours Holland

Rama Tours Holland organiseert al meer dan dertig jaar op maat gemaakte reizen naar verschillende bestemmingen in Zuidoost-Azië. Neem contact met ons op en dan gaan we samen met u op zoek naar uw droomreis door Myanmar. Wij adviseren u op basis van uw budget en wensen en garanderen de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

PANGEA Travel

Voor een unieke en persoonlijke reis door Myanmar kunt u bij PANGEA Travel terecht. PANGEA Travel is een reisorganisatie die echt luistert naar uw wensen en aan de hand daarvan reizen op maat samenstelt. We zorgen ervoor dat uw reis naar Myanmar tot in de puntjes verzorgd is en dat u niets mist van dit prachtige land. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidoostAzie.nl kenner