Like ons op Facebook

Reizen op maat Myanmar

Maatreizen Myanmar? Hieronder een overzicht van Myanmar specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Myanmar? Hieronder een overzicht van Myanmar specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Myanmar

Of je nu de Gouden Rots wilt bewonderen, shan-noedels wilt proeven of over de U-beinbrug wilt lopen: beleef Myanmar op jouw manier. We werken net even anders dan anderen en nemen je mee naar het hart van de bestemming, met knusse slaapplekken en lokaal vervoer. Jij kiest jouw favoriete bouwstenen en wij, Riksja’s Myanmar-fans, puzzelen ze voor je aan elkaar.

Djoser

Bepaal zelf welke highlights van Myanmar je bezoekt, in welke hotels je slaapt en hoelang je rondreis duurt met een maatreis van Djoser. Djoser heeft al ruim dertig jaar ervaring met groepsreizen en geeft groepen van tien of meer de mogelijkheid om een gepersonaliseerde vakantie naar Myanmar te boeken.

NRV

Een vakantie op maat plannen en boeken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Bij NRV kunt u uw maatreis naar Myanmar snel en eenvoudig online samenstellen. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment van hotels, accommodaties en excursies en op die manier de reis van uw dromen uitstippelen.

Van Verre Reizen

Wil je graag avontuur in Myanmar, dan zal onze reisspecialist je graag vertellen over trekkings die je kan maken in Myanmar. Helemaal van de gebaande paden af? Pak dan onze bouwsteen met een bezoek aan de bergstammen. Samen met onze Myanmar reisfanaat bouwen wij aan jouw reis op maat naar Myanmar. Myanmar combineren met Thailand behoort ook tot de mogelijkheden!

PANGEA Travel

Voor een unieke en persoonlijke reis door Myanmar kunt u bij PANGEA Travel terecht. PANGEA Travel is een reisorganisatie die echt luistert naar uw wensen en aan de hand daarvan reizen op maat samenstelt. We zorgen ervoor dat uw reis naar Myanmar tot in de puntjes verzorgd is en dat u niets mist van dit prachtige land. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner