Like ons op Facebook

Reizen op maat Myanmar

Maatreizen Myanmar? Hieronder een overzicht van Myanmar specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Myanmar? Hieronder een overzicht van Myanmar specialisten die reizen op maat aanbieden.

Myanmar Online

Myanmar Online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van onze bouwstenen. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van het land. Achter elke website zitten reisspecialisten die zelf in het land zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Bepaal zelf welke highlights van Myanmar je bezoekt, in welke hotels je slaapt en hoelang je rondreis duurt met een maatreis van Djoser. Djoser heeft al ruim dertig jaar ervaring met groepsreizen en geeft groepen van tien of meer de mogelijkheid om een gepersonaliseerde vakantie naar Myanmar te boeken.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Zuidoost-Azië. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Zuidoost-Azië. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

PANGEA Travel

Voor een unieke en persoonlijke reis door Myanmar kunt u bij PANGEA Travel terecht. PANGEA Travel is een reisorganisatie die echt luistert naar uw wensen en aan de hand daarvan reizen op maat samenstelt. We zorgen ervoor dat uw reis naar Myanmar tot in de puntjes verzorgd is en dat u niets mist van dit prachtige land. 

Rama Tours Holland

Rama Tours Holland organiseert al meer dan dertig jaar op maat gemaakte reizen naar verschillende bestemmingen in Zuidoost-Azië. Neem contact met ons op en dan gaan we samen met u op zoek naar uw droomreis door Myanmar. Wij adviseren u op basis van uw budget en wensen en garanderen de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Zuidoost-Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Zuidoost-Azië regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner