Specialisten Myanmar

Riksja Myanmar

Zelfstandig Myanmar ontdekken met een ingebouwd vangnet: dat kan met Riksja Myanmar. Je bouwt je eigen individuele rondreis met onze bouwstenen: ga je naar Bagan, Inle Lake of Mandalay, of misschien wel allemaal? Je kiest zelf wat je wilt doen, maar je slaapplekken, activiteiten en vervoer zijn al geregeld. Wij, Myanmar-kenners, zijn zelf in het land geweest en helpen je graag met puzzelen.

bekijk alle reizen van Riksja Myanmar Best geboekte reizen

Djoser

Heb je zin in een avontuurlijke reis naar Myanmar, sluit je dan aan bij een van de verrassende groepsreizen van Djoser. Onze rondreizen door Myanmar nemen je mee langs de mooiste plekjes binnen en buiten de gebaande paden van dit Aziatische land. Onze groepsreizen zijn erg flexibel en van A tot Z geregeld zodat jij volop kunt genieten!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Of je nu in een groep wilt reizen, met je gezin of in je eentje, bij ANWB Vakantie vind je altijd wel een rondreis naar Myanmar die aansluit bij jouw reiswensen. Wij zijn gespecialiseerd in verre bestemmingen en stellen op basis van jouw feedback elk jaar nieuwe vakanties samen. Op onze website zoek je eenvoudig door ons aanbod naar uw ideale reis.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Puur reizen, een land écht ervaren en op een duurzame manier omgaan met je vakantiebestemming. Dat is waar Sawadee, sinds 1983 specialist op gebied van avontuurlijke reizen, voor staat. We laten je in Myanmar meer zien dan alleen de voornaamste bezienswaardigheden en brengen je graag in contact met de lokale bevolking zodat je de cultuur van Myanmar echt leert kennen.

Van Verre Reizen

Na meerdere reizen naar Myanmar van onze Myanmar reisspecialisten hebben wij al vele routes in kaart gebracht en daar adviseren wij je graag over. Samen met jouw wensen en ideeën bouwen we aan jouw Myanmar reis. Onze voorbeeldrondreizen Myanmar zijn vanaf 15 tot maar liefst 30 dagen. Je kunt jouw Myanmar reis ook combineren met een strandverblijf in Thailand.

Reviews Myanmar

Puurheid en schoonheid! (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Jan-Arie Bakkenes op 14 november 2017

Myanmar is zo ongelofelijk mooi en een puur land! Als je het oude Azië nog wilt zien, dan moet je Myanmar zeker en heel snel bezoeken. Ik ben bang dat het land over aan aantal jaren precies het zelfde zal zijn als Vietnam enz. Dus go for it!

Ultieme tip: Ga zeker naar de U Bein-brug met zonsopgang!
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Praktische tips

Sponsors