Like ons op Facebook

Specialisten Myanmar

Riksja Myanmar

Zelfstandig Myanmar ontdekken met een ingebouwd vangnet: dat kan met Riksja Myanmar. Je bouwt je eigen individuele rondreis met onze bouwstenen: ga je naar Bagan, Inle Lake of Mandalay, of misschien wel allemaal? Je kiest zelf wat je wilt doen, maar je slaapplekken, activiteiten en vervoer zijn al geregeld. Wij, Myanmar-kenners, zijn zelf in het land geweest en helpen je graag met puzzelen.

Djoser

Heb je zin in een avontuurlijke reis naar Myanmar, sluit je dan aan bij een van de verrassende groepsreizen van Djoser. Onze rondreizen door Myanmar nemen je mee langs de mooiste plekjes binnen en buiten de gebaande paden van dit Aziatische land. Onze groepsreizen zijn erg flexibel en van A tot Z geregeld zodat jij volop kunt genieten!

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

NRV is een reisorganisatie die zich al jaren specialiseert in verre rondreizen naar vrijwel alle werelddelen. Ook Myanmar in Azië staat op ons lijstje. Vanuit onze eigen reiservaring kennen we het land en haar bezienswaardigheden goed. Hierdoor kunnen we evenwichtige rondreizen voor u samenstellen met een goede mix van cultuur en natuur. Reis samen met een groep, alleen of met familie en vrienden en geniet!

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Rama Tours Holland

Uw rondreis door Myanmar wordt er een om nooit meer te vergeten dankzij Rama Tours Holland. Wij stippelen een reis en route door Myanmar uit op basis van uw persoonlijke wensen en onze expertise die gebaseerd is op onze eigen reiservaringen. Zo mist u niets van de vele hoogtepunten van Myanmar als de Stoepa's in Bagan en het Inle meer!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen is hét reisbureau voor liefhebbers van Azië. Wij verzorgen individuele rondreizen naar tientallen bestemmingen in Azië en zijn net als jij gek op dit waanzinnige continent. Daarom vliegen we zelf regelmatig naar Azië en blijven we zo up-to-date over de situatie op onze vakantiebestemmingen. Waar wordt jouw volgende Azië-avontuur? Wat dacht je van Myanmar?

Sawadee

Puur reizen, een land écht ervaren en op een duurzame manier omgaan met je vakantiebestemming. Dat is waar Sawadee, sinds 1983 specialist op gebied van avontuurlijke reizen, voor staat. We laten je in Myanmar meer zien dan alleen de voornaamste bezienswaardigheden en brengen je graag in contact met de lokale bevolking zodat je de cultuur van Myanmar echt leert kennen.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidoostAzie.nl kenner