Duurzame reizen Myanmar

Wil je tijdens je reis naar Myanmar op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Myanmar.

Djoser

Djoser biedt op verschillende manieren een bijdrage aan duurzame ontwikkelingen op onze reisbestemmingen. Dat doen we onder meer door Unicef te steunen. We vragen onze reizigers om een kleine donatie die we vervolgens verdubbelen. Daarmee steunen we onder meer een onderwijsprogramma van Unicef in Myanmar.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Doordat PANGEA Travel al haar reizen op maat samenstelt, kun je helemaal zelf bepalen over de invulling van je reis. Daarvoor biedt PANGEA Travel diverse duurzame opties. Zo kun je bijvoorbeeld een nachtje slapen in een ecolodge of tijdens excursies kennismaken met de lokale bevolking van Myanmar. Op onze website vind je diverse voorbeeldreizen ter inspiratie.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Duurzaam toerisme gaat verder dan het compenseren van je CO2-uitstoot en het beschermen van nationale parken. Bij Dimsum Reizen besteden we in het bijzonder aandacht aan de mensen en de sociale structuur van een land. Op al onze bestemmingen, waaronder in Myanmar, werken we samen met lokale agenten die ons helpen bij het regelen van meet-a-local excursies. 

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Singapore kenner