Duurzame reizen Indonesië

Wil je tijdens je reis naar Indonesië op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Indonesië.

Djoser

Djoser geeft al jarenlange een duurzame invulling aan haar rondreizen door Indonesië. Zo bieden we onze reizigers onder meer de mogelijkheid om duurzame projecten in Indonesië te bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij een orang-oetan opvangcentrum en zie onder begeleiding van een lokale gids hoe de dieren in het wild leven.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Ontmoet een local tijdens een duurzame reis naar Indonesië van Dimsum Reizen en leer het land écht kennen. Wij reizen op een verantwoorde manier, met respect voor het land en haar inwoners, en doen ons best om een positieve invloed uit te oefenen op Indonesië en haar sociale structuur. We werken daarom rechtstreeks met lokale reisagenten die de regio en de mensen kennen en op hun beurt samenwerken met lokale ondernemers.

PANGEA Travel

PANGEA Travel probeert de negatieve effecten van rondreizen zoveel mogelijk te beperken door duurzame maatreizen aan te bieden. Wij houden bij het uitstippelen van jouw rondreis door Indonesië rekening met de plaatselijke natuur en cultuur. Dat doen we door kleinschalige accommodaties te zoeken die gerund worden door de plaatselijke bevolking en door milieuvriendelijke excursies te verzorgen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Maleisië kenner