Like ons op Facebook

Rondreis Indonesië

Als je van plan bent om een rondreis door Indonesië te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Indonesië te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Indonesie online

Indonesië online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Zin in zen' en 'Holland meets Indonesië'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Indonesië. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Indonesië zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis.

Tenzing Travel Asia

Tenzing Travel Asia neemt u mee naar Indonesië. Vormen de regenwouden van Sumatra, het tempelcomplex Borobudur en de stranden van Gili de ingrediënten van uw volgende rondreis? Laat het onze specialisten weten en zij gaan voor u aan de slag. Reis onbezorgd met Tenzing Travel, uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Wil je een rondreis maken langs Java, Bali en Lombok of ben je juist nieuwsgierig naar de Kleine Sunda eilanden? Djoser biedt verschillende rondreizen naar Indonesië aan waarbij we verschillende eilanden aandoen. Staat jouw ideale route er niet bij? Kies dan voor een op maat gemaakte rondreis, beschikbaar voor groepen vanaf tien personen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Indonesië. FOX biedt naast rondreizen naar Indonesië tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Indonesië in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé-chauffeur. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Indonesië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Rama Tours Holland

Kunt u niet kiezen welke eilanden u wilt bezoeken tijdens uw rondreis door Indonesië of heeft u juist een duidelijk beeld voor ogen van uw vakantie naar deze archipel? In beide gevallen helpt Rama Tours Holland u graag. Wij gaan voor u aan de slag om een droomreis door Indonesië samen te stellen die volledig aansluit bij uw wensen. Hierdoor is elke rondreis bij ons uniek én persoonlijk.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere rondreizen naar Indonesië rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in rondreizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties. 

Smaragd Reizen

Plan uw rondreis door Indonesië samen met de reisexperts van Smaragd Reizen. Wij kennen Indonesië erg goed en zetten onze kennis graag in om uw te helpen bij het maken van een droomreis door Indonesië. Of u nu kiest voor een georganiseerde groepsreis waarbij u met een kleine groep en een Nederlandse gids langs de bezienswaardigheden van Indonesië reist of een op reis op maat afgestemd op uw eigen wensen.

Sawadee

Wie met Sawadee naar Indonesië reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Smart Indonesië

We kiezen voor reizen met openbaar vervoer. Goedkoop en dé manier om een praatje met locals te maken. Plus het scheelt je tijd en geld als je een keer de nachttrein neemt. Want ook met een kleiner budget willen we je Indonesië laten beleven, met de vrijheid te kiezen wat jij het leukst vindt. 

De Jong Intra Vakanties

Met een rondreis door Indonesië van De Jong Intra Vakanties haalt u het meeste uit uw vakantie in deze archipel die maar liefst 18.000 eilanden telt. Al eilandhoppend reist u langs de mooiste highlights van Indonesië. U bepaalt hoe uw rondreis eruit ziet, De Jong Intra Vakanties zorg voor een kwalitatief goede en veilige reis voor de beste prijs.

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors