Like ons op Facebook

Rondreis Indonesië

Als je van plan bent om een rondreis door Indonesië te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Indonesië te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Indonesie online

Indonesië online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Zin in zen' en 'Holland meets Indonesië'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Indonesië. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Indonesië zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis.

Tenzing Travel Asia

Tenzing Travel Asia neemt u mee naar Indonesië. Vormen de regenwouden van Sumatra, het tempelcomplex Borobudur en de stranden van Gili de ingrediënten van uw volgende rondreis? Laat het onze specialisten weten en zij gaan voor u aan de slag. Reis onbezorgd met Tenzing Travel, uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Actie: ontvang een gratis Dominicus Reisgids bij uw boeking! 

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Je mooiste reis naar Indonesië maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod rondreizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met 'de andere manier van reizen' combineer je vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf! 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Indonesië. FOX biedt naast rondreizen naar Indonesië tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Indonesië in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé-chauffeur. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Sawadee

Wie met Sawadee naar Indonesië reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Smart Indonesië

We kiezen voor reizen met openbaar vervoer. Goedkoop en dé manier om een praatje met locals te maken. Plus het scheelt je tijd en geld als je een keer de nachttrein neemt. Want ook met een kleiner budget willen we je Indonesië laten beleven, met de vrijheid te kiezen wat jij het leukst vindt. 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Indonesië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Smaragd Reizen

Smaragd reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Indonesië. U laat weten wat u wilt en wij maken de mooiste route door het prachtige Indonesië. Via alle onontdekte en onverwachte plekken. Wij geven u tips en alle vrijheid omdat wij Indonesië al kennen en er zelf vandaan komen. 

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Indonesië en andere landen in Zuidoost-Azië. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere rondreizen naar Indonesië rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in rondreizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties. 

De Jong Intra Vakanties

U haalt méér uit uw rondreis met de Jong Intra Vakanties! U beslist hoe u uw vakantie naar en door Indonesië wilt invullen en wij zorgen voor de rest! Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties voor vele tevreden reizigers verre reizen. De kwaliteit en veiligheid van uw reis voor de beste prijs staan bij ons hoog in het vaandel. 

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors