Rondreis Indonesië

Als je van plan bent om een rondreis door Indonesië te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Riksja Indonesie

Riksja Indonesië neemt je mee naar het hart van het land. Trek met een gids de jungle in, bezoek traptempels en slaap in waterpaleizen of bij de mensen thuis. Bouw je eigen rondreis of kies een van de kant-en-klare rondreizen. Alle reizen zijn aanpasbaar: ergens een dag langer of korter? Regelen we. We kennen het land goed en helpen je jouw individuele rondreis samen te stellen.

bekijk alle reizen van Riksja Indonesie Best geboekte reizen

Djoser

Wil je een rondreis maken langs Java, Bali en Lombok of ben je juist nieuwsgierig naar de Kleine Sunda eilanden? Djoser biedt verschillende rondreizen naar Indonesië aan waarbij we verschillende eilanden aandoen. Staat jouw ideale route er niet bij? Kies dan voor een op maat gemaakte rondreis, beschikbaar voor groepen vanaf tien personen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Met ANWB Vakantie bezoek je de Borobudur op Java, sta je oog in oog met orang-oetans op Sumatra en leer je surfen op Bali! Wij bieden verschillende groepsrondreizen en individuele rondreizen naar Indonesië aan. Indien je kiest voor een groepsreis, ben je verzekerd van een Nederlandstalige reisleider. Ook bij een individuele rondreis word je begeleid door een ervaren gids en privé chauffeur.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Spot orang-oetans op Kalimantan, sta oog in oog met de Komodovaraan op Komodo, neem een surfles op Bali of bewonder de Borobudur op Java. Elke eiland van Indonesië heeft een eigen karakter en dat maakt de eilandengroep een van de beste bestemmingen ter wereld voor een rondreis. Ontdek de verschillende eilanden en culturen van Indonesië tijdens een afwisselende rondreis van Sawadee.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Een rondreis naar Indonesië, waar begin je? De landendeskundigen van Van Verre Reizen hebben al heel veel reizen ondernomen naar Indonesië en kunnen je zo goed helpen in het samenstellen van jouw ideale rondreis door Indonesië. Begin je op Sumatra, Bali of misschien de kleine Soenda eilanden? Bespreek jouw wensen en onze landendeskundigen creëren jouw ideale reis.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen wijst je met alle plezier de weg in Indonesië. Wij verzorgen diverse rondreizen naar Indonesië die stuk voor stuk op maat aangepast kunnen worden op basis van je persoonlijke wensen. Kies je voor een rondreis over Bali en Java, ga je de Molukken ontdekken of wordt Sulawesi misschien wel de bestemming van je huwelijksreis? Al onze voorbeeldreizen en bouwstenen vind je op onze website. Laat je inspireren!

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Reviews Indonesië

Mooie ervaring met andere cultuur (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Ingrid Vlekke op 01 januari 2019

Mooi afwisselend land met veel natuur en cultuur en heel vriendelijke mensen. Sumatra mooie natuur,
Java mooie tempels en vulkanen, Bali gezellig en relaxed maar wel erg toeristisch.
Veel handarbeid zoals batik, zilver bewerken,
wayang poppen maken, pinda's roosteren, metaal bewerken. ook leuk waren de ananas plantage, palmolieplantage en rubberplantage. Ook de markten waren heel leuk om te bezoeken.
Met andere woorden ; een hele gevarieerde reis.

Pluspunten Indonesië

  • betaalbaar
  • afwisselend

Minpunten Indonesië

  • lange reistijd mede door druk verkeer in steden
Ultieme tip: Jungle lodge op sumatra en Puri lumbung hotel op bali
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Sponsors