Like ons op Facebook

Rondreis Indonesië

Als je van plan bent om een rondreis door Indonesië te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Indonesië te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Indonesie online

Riksja Indonesië neemt je mee naar het hart van het land. Trek met een gids de jungle in, bezoek traptempels en slaap in waterpaleizen of bij de mensen thuis. Bouw je eigen rondreis of kies een van de kant-en-klare rondreizen. Alle reizen zijn aanpasbaar: ergens een dag langer of korter? Regelen we. We kennen het land goed en helpen je jouw individuele rondreis samen te stellen.

Tenzing Travel Asia

Tenzing Travel Asia neemt u mee naar Indonesië. Vormen de regenwouden van Sumatra, het tempelcomplex Borobudur en de stranden van Gili de ingrediënten van uw volgende rondreis? Laat het onze specialisten weten en zij gaan voor u aan de slag. Reis onbezorgd met Tenzing Travel, uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Wil je een rondreis maken langs Java, Bali en Lombok of ben je juist nieuwsgierig naar de Kleine Sunda eilanden? Djoser biedt verschillende rondreizen naar Indonesië aan waarbij we verschillende eilanden aandoen. Staat jouw ideale route er niet bij? Kies dan voor een op maat gemaakte rondreis, beschikbaar voor groepen vanaf tien personen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Indonesië. FOX biedt naast rondreizen naar Indonesië tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

NRV neemt u tijdens haar groepsreizen en individuele rondreizen graag mee naar Indonesië. Onze veelzijdige programma’s laten u de mooiste highlights van deze beeldschone eilandengroep zien. U kunt kiezen uit tientallen verschillende rondreizen die u meevoeren naar de mooiste eilanden van Indonesië. Wilt u hulp bij het boeken van uw reis naar Indonesië? Onze enthousiaste reisspecialisten helpen u graag.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Sawadee

Spot orang-oetans op Kalimantan, sta oog in oog met de Komodovaraan op Komodo, neem een surfles op Bali of bewonder de Borobudur op Java. Elke eiland van Indonesië heeft een eigen karakter en dat maakt de eilandengroep een van de beste bestemmingen ter wereld voor een rondreis. Ontdek de verschillende eilanden en culturen van Indonesië tijdens een afwisselende rondreis van Sawadee.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Indonesië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen wijst je met alle plezier de weg in Indonesië. Wij verzorgen diverse rondreizen naar Indonesië die stuk voor stuk op maat aangepast kunnen worden op basis van je persoonlijke wensen. Kies je voor een rondreis over Bali en Java, ga je de Molukken ontdekken of wordt Sulawesi misschien wel de bestemming van je huwelijksreis? Al onze voorbeeldreizen en bouwstenen vind je op onze website. Laat je inspireren!

Rama Tours Holland

Kunt u niet kiezen welke eilanden u wilt bezoeken tijdens uw rondreis door Indonesië of heeft u juist een duidelijk beeld voor ogen van uw vakantie naar deze archipel? In beide gevallen helpt Rama Tours Holland u graag. Wij gaan voor u aan de slag om een droomreis door Indonesië samen te stellen die volledig aansluit bij uw wensen. Hierdoor is elke rondreis bij ons uniek én persoonlijk.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smart Indonesië

We kiezen voor reizen met openbaar vervoer. Goedkoop en dé manier om een praatje met locals te maken. Plus het scheelt je tijd en geld als je een keer de nachttrein neemt. Want ook met een kleiner budget willen we je Indonesië laten beleven, met de vrijheid te kiezen wat jij het leukst vindt. 

Smaragd Reizen

Plan uw rondreis door Indonesië samen met de reisexperts van Smaragd Reizen. Wij kennen Indonesië erg goed en zetten onze kennis graag in om uw te helpen bij het maken van een droomreis door Indonesië. Of u nu kiest voor een georganiseerde groepsreis waarbij u met een kleine groep en een Nederlandse gids langs de bezienswaardigheden van Indonesië reist of een op reis op maat afgestemd op uw eigen wensen.

De Jong Intra Vakanties

Met een rondreis door Indonesië van De Jong Intra Vakanties haalt u het meeste uit uw vakantie in deze archipel die maar liefst 18.000 eilanden telt. Al eilandhoppend reist u langs de mooiste highlights van Indonesië. U bepaalt hoe uw rondreis eruit ziet, De Jong Intra Vakanties zorg voor een kwalitatief goede en veilige reis voor de beste prijs.

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors