Visum Indonesië

Visum Indonesië

Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Indonesië snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Indonesië een visum nodig?

Ja. Om naar Indonesië te kunnen reizen heb je een visum nodig. Bij aankomst in Indonesië kun je een toeristenvisum aanvragen met een geldigheid van dertig dagen. Wil je langer dan dertig dagen in Indonesië verblijven? Dan moet je het visum voorafgaand aan je vertrek regelen. Dit visum is negentig dagen geldig en geeft recht op een verblijf van maximaal zestig dagen in Indonesië.

ZELF NAAR Indonesië?

Bekijk alle 226 reizen naar Indonesië

Belangrijke documenten voor visum Indonesië

Je paspoort moet bij aankomst in Indonesië nog minstens zeven maanden geldig zijn. Verder moet het paspoort minstens één lege visumpagina bevatten. Daarnaast moet je verschillende gegevens om een visum voor Indonesië aan te kunnen vragen. Één van de documenten is een aanvraagformulier, dat je kunt vinden op VisumCentrale.nl. Ook moet je altijd een kopie van je paspoort aanleveren. Wil je weten welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Indonesië compleet te maken? Kijk dan op VisumCentrale.nl.

Reizen Indonesië

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors