Like ons op Facebook

Luxe reizen Indonesië

Wil je naar Indonesië, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Indonesië.

Wil je naar Indonesië, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Indonesië.

Van Verre Reizen

In Indonesië kun je genieten van prachtige (boutique) hotels tot aan luxueuze resorts op Bali. Van alle comfort voorzien waarbij je dan ook optimaal kunt genieten van een luxe vakantie. Je reist vrijwel altijd met privé-vervoer in een comfortabel busje of auto. Bij onze reizen kun je zelf de hotels of resorts kiezen waarin je wilt overnachten, onze landendeskundige helpt je graag.

PANGEA Travel

Wil je in alle luxe genieten van de schitterende eilanden van Indonesië? Dat kan via PANGEA Travel. Wanneer je kiest voor een maatreis naar Indonesië, bepaal je helemaal zelf de mate van luxe van je reis. Aan de hand van jouw wensenlijstje en budget gaan we op zoek naar de ideale hotels en excursies voor jouw droomreis naar Indonesië.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Boek nu een heerlijke luxe vakantie naar een van de eilanden van Indonesië met Rama Tours Holland! Wij zijn zelf al vaak in Indonesië geweest en zetten onze expertise in bij het samenstellen van individuele reizen. Elke reis is uniek en op maat gemaakt, naar de wensen en het budget van elke reiziger aan te passen.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen
Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner