Like ons op Facebook

Reizen op maat Indonesië

Maatreizen Indonesië? Hieronder een overzicht van Indonesië specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Indonesië? Hieronder een overzicht van Indonesië specialisten die reizen op maat aanbieden.

Indonesie online

Indonesië online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis op maat maken met behulp van bouwstenen als 'Zin in zen' en 'Holland meets Indonesië'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van een rondreis door Indonesië. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Indonesië zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Tenzing Travel Asia

Reis mee met Tenzing Travel Asia en ervaar de schoonheid van Indonesië. Maak kennis met de gastvrije bevolking, ontdek de prachtige Sukuh of breng een bezoek aan Tanah Lot. Onze reisspecialisten helpen u graag met de ideale reis op maat. Tenzing Travel is verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Djoser

Voor een originele maatreis naar Indonesië zit je bij Djoser goed. Wij hebben al ruim dertig jaar ervaring met het organiseren van groepsreizen naar bestemmingen ver weg en dichtbij. Aan de hand van onze expertise en jouw eigen ideeën stippelen we een route uit door Indonesië.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Indonesië. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Indonesië. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'. 

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Indonesië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Indonesië regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

Rama Tours Holland

Maak een unieke rondreis langs de verschillende eilanden en highlights van Indonesië met Rama Tours Holland. Elke reis die wij samenstellen is anders, omdat elke vakantie op maat gemaakt is voor een reiziger. Laat ons weten van welke reis door Indonesië u droomt en dan gaan wij aan de slag om uw ideale vakantie in Indonesië samen te stellen.

Smaragd Reizen

Wilt u zelf bepalen welke eilanden u bezoekt tijdens uw rondreis door Indonesië en uw vakantie vullen met activiteiten zoals fietstochten door Bali en kennismaken met de Indonesische keuken? Kies dan voor een reis op maat door Indonesië met Smaragd Reizen. De deskundige reisexperts van Smaragd Reizen plannen aan de hand van al uw wensen een individuele reis op maat.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Indonesië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner