Specialisten Indonesië

Riksja Indonesie

Indonesië: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Het liefste zouden we er altijd zijn, maar aangezien dat niet kan, helpen we jou graag met jouw Indonesië-rondreis! Kies je favorieten, wij regelen de ideale route. We hebben op de verschillende eilanden knusse slaapplekken en gave activiteiten gevonden. Fiets naar de Borobodur, maak kennis met de Toraja’s en slaap tussen de rijstvelden.

bekijk alle reizen van Riksja Indonesie Best geboekte reizen

Djoser

Ben jij benieuwd naar de cultuur, natuur, keuken en het dagelijks leven in Indonesië? Reis dan samen met Djoser naar de tropische eilandengroep en laat je verrassen door het avontuurlijke reisschema. We laten je de mooiste highlights zien en reizen zo nu en dan ook buiten de gebaande paden. Zo mis je niets van Indonesië!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Met ANWB Vakantie beleef je een onvergetelijke verre reis voor een uiterst scherpe prijs. Wij bieden meer dan 20 jaar ervaring, een groot en gevarieerd reisaanbod en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Reis in een groep, met je gezin of in je eentje naar Indonesië en geniet al eilandhoppend van de schitterende stranden en bezienswaardigheden.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

De rondreizen naar Indonesië van Sawadee zijn uniek, avontuurlijk, intens én duurzaam. We gaan met respect om met onze bestemmingen en willen je kennis laten maken met andere culturen en gebruiken. We gaan fietsen en wandelen, maar zorgen dat er ook genoeg tijd is voor ontspanning op de parelwitte stranden van Indonesië.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

De landendeskundigen van Van Verre Reizen zijn echte Indonesië-specialisten, daar begon het avontuur van Van Verre. Alle eilanden van Indonesië kunnen we met elkaar combineren en onze landendeskundigen hebben alle bekende eilanden van Indonesië bereisd, zij helpen je graag met het samenstellen van jouw individuele reis door Indonesië. Bekijk de Indonesië reizen op onze site.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Van Java tot Bali tot Sumatra, bij Dimsum Reizen kun je terecht voor rondreizen naar alle uithoeken van Indonesië. Van klassieke rondreizen door Sumatra, Bali en Java tot reizen naar de minder bezochte delen van Indonesië zoals de Molukken, Sulawesi en West-Papua. Niets is ons te gek! Deel je ideeën en wensen met ons en dan gaan wij voor je aan de slag om een unieke maatreis samen te stellen.

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel is in 2003 opgericht en verzorgt al bijna vijftien jaar maatreizen naar Indonesië. We bieden allerlei soorten reizen aan, van studiereizen en stedentrips tot huwelijksreizen. Uw wensen en ideeën staan bij ons voorop. Alles is mogelijk. Bekijk onze voorbeeldreizen naar Indonesië ter inspiratie of neem contact op om alle mogelijkheden door te spreken.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Oak Travel

Begin vandaag nog met het plannen van je reis naar Indonesië samen met de backpackspecialisten van Oak Travel. Deze jonge reisorganisatie helpt je bij het uitstippelen van je rondreis door Indonesië. Wij bieden verschillende tours aan op onder meer Bali, waarbij je bezienswaardigheden bezoekt waar de gewone toerist niet snel komt. Meer weten? Check onze website! 

bekijk alle reizen van Oak Travel Best geboekte reizen

Reviews Indonesië

Mooie ervaring met andere cultuur (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Ingrid Vlekke op 01 januari 2019

Mooi afwisselend land met veel natuur en cultuur en heel vriendelijke mensen. Sumatra mooie natuur,
Java mooie tempels en vulkanen, Bali gezellig en relaxed maar wel erg toeristisch.
Veel handarbeid zoals batik, zilver bewerken,
wayang poppen maken, pinda's roosteren, metaal bewerken. ook leuk waren de ananas plantage, palmolieplantage en rubberplantage. Ook de markten waren heel leuk om te bezoeken.
Met andere woorden ; een hele gevarieerde reis.

Pluspunten Indonesië

  • betaalbaar
  • afwisselend

Minpunten Indonesië

  • lange reistijd mede door druk verkeer in steden
Ultieme tip: Jungle lodge op sumatra en Puri lumbung hotel op bali
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Sponsors