Like ons op Facebook

Specialisten Indonesië

Indonesie online

Indonesie online (anvr/sgr) biedt je de mogelijkheden om het echte Indonesië te ervaren. Op ieder eiland wonen heel verschillende mensen met bijzondere gewoonten, bouwstijlen en religies. Op ieder eiland is de natuur weer anders met vaak regenwouden, meren en overal vulkanen en palmenstranden. Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met bouwstenen als 'Slapen bij de apen' op Sumatra, 'Wonderen van Yogya' op Java en 'Witte stranden van Gili Meno'. 

Tenzing Travel Asia

Kom tot rust op paradijselijk Bali of ontdek de natuurwonderen van Sumatra. Op basis van uw wensen creëren de specialisten van Tenzing Travel Asia samen met u de perfecte reis naar Indonesië. U gaat onbezorgd op vakantie want Tenzing Travel is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

Djoser

Ben jij benieuwd naar de cultuur, natuur, keuken en het dagelijks leven in Indonesië? Reis dan samen met Djoser naar de tropische eilandengroep en laat je verrassen door het avontuurlijke reisschema. We laten je de mooiste highlights zien en reizen zo nu en dan ook buiten de gebaande paden. Zo mis je niets van Indonesië!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. U kunt bij NRV terecht voor zowel groepsreizen, privérondreizen en zonvakanties. Ook kunt u er voor kiezen uw reis zelf samen te stellen. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. U zult gegarandeerd met zeer veel enthousiaste verhalen thuiskomen. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Leer Indonesië écht kennen tijdens een unieke rondreis over deze eilandengroep met Rama Tours Holland! Wij stemmen al onze reizen af op de persoonlijke wensen van de reiziger, waardoor elke vakantie in Indonesië van Rama Tours Holland een persoonlijk karakter heeft. Bovendien staan wij altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smart Indonesië

Reis origineel en betaalbaar langs de must-sees en kies wat jij het leukste vindt om te doen. De Borobudur wil je zien. De fun zit 'm in hoe. Fiets over het platteland er naartoe of spring 's avonds na je tempeltour achterop de brommer voor een foodsafari in Yogya. Het is aan jou.

Smaragd Reizen

Met onze kennis en ervaring zijn we bij Smaragd Reizen specialisten in het plannen en organiseren van rondreizen door Indonesië. Onze groepsreizen en individuele tochten nemen u mee langs alle hoogtepunten van de Indonesische archipel. U geeft ons uw wensen door en wij zorgen voor een droomvakantie in Indonesië.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is in 2003 opgericht en verzorgt al bijna vijftien jaar maatreizen naar Indonesië. We bieden allerlei soorten reizen aan, van studiereizen en stedentrips tot huwelijksreizen. Uw wensen en ideeën staan bij ons voorop. Alles is mogelijk. Bekijk onze voorbeeldreizen naar Indonesië ter inspiratie of neem contact op om alle mogelijkheden door te spreken.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere groepsreizen en individuele reizen naar Azië. Wij zijn al 10 jaar een kleine reisspecialist die zoekt naar verdieping en kwaliteit. We kennen onze bestemmingen dan ook goed uit eigen ervaring. Wilt u een persoonlijke afspraak en langskomen om uw reiswensen concreet te maken? Wij maken graag tijd voor u vrij!

Sawadee

Sawadee gaat verder dan alleen de bekende hoogtepunten en reist –in kleine groepen– ook naar de minder voor de hand liggende (natuur)gebieden. Zo ga je het avontuur aan en zul je vaker onverwachte ontmoetingen hebben. De reisdagen zijn zo vaak mogelijk niet uitputtend lang, kiezen we dikwijls voor een binnenlandse vlucht en we verblijven bovendien graag meerdere nachten op een plek. Zo heb je tijd om echt te kunnen genieten van wat er is.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Oak Travel

Begin vandaag nog met het plannen van je reis naar Indonesië samen met de backpackspecialisten van Oak Travel. Deze jonge reisorganisatie helpt je bij het uitstippelen van je rondreis door Indonesië. Wij bieden verschillende tours aan op onder meer Bali, waarbij je bezienswaardigheden bezoekt waar de gewone toerist niet snel komt. Meer weten? Check onze website! 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner