Riksja Indonesie Bouw je eigen Indonesië reis

Reviews Riksja Indonesie

9,2
9,5 Algemene ervaring
9,4 Boekingsproces
9,1 Reisleiding
8,8 Accommodatie(s)
9,4 Vervoer
8,9 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 9
  • Aantal waarderingen: 11

Een onvergetelijke reis naar de gordel van smaragd (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Karin De Waard Schulte op 09 oktober 2018

Riksja weet precies hoe ze hun klant het beste kunnen helpen bij het zoeken en vinden van een geweldige reis. Ze nemen alle tijd om je aan te horen en komen met alternatieven als iets niet kan of als je als reiziger iets wilt overslaan.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Indonesie

  • Prettige communicatie
  • snel antwoord op vragen

Minpunten Riksja Indonesie

  • geen idee

Bezochte landen

  • Curacao
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indonesië in al zijn facetten gezien tijdens rondreis (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Martine Weenk op 08 oktober 2018

De reis was super georganiseerd! En mooie plekken gezien. Precies de accommodaties die wij wilden (niet te grootschalig ). En ze hebben ons fantastisch geholpen toen wij vast zaten op Gili Air tijdens de aardbeving .

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Indonesie

  • Autentiek
  • Kleinschalig.
  • Vriendelijk

Minpunten Riksja Indonesie

  • Weinig verbeterpunten te noemem
  • echt super tevreden
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen

Reizen met een + (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Agaath Hoeksema op 07 oktober 2018

Het begint al met het opnemen van contact. Er wordt ruim voldoende tijd besteed aan het doornemen van verschillende mogelijkheden. Dat kan trouwens telefonisch, maar ook via de site, die heel overzichtelijk is. Persoonlijke voorkeuren worden meegenomen en toegelicht als iets niet mogelijk is. Altijd bijzondere ervaringen tijdens de reizen meemaken is heel leuk! Af en toe is een accommodatie wat minder, maar dat is voor begrippen in het andere land juist toch een toplocatie. Super aandacht, goed geprijsd en prachtige reizen met altijd een bijzondere ervaring.

9,7
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • indonesie
  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goed geregeld (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Charlotte de Lorme op 30 september 2018

Alles was goed geregeld, zelfs bij vertraging was 1 mailtje voldoende en werden we keurig op tijd van het vliegveld gehaald. Ook de nazorg was prima. Bij thuiskomst werd er nagevraagd of alles goed was gegaan en wat er beter zou kunnen.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Indonesie

  • geen massatoerisme

Minpunten Riksja Indonesie

  • soms ook een luxe optie toevoegen

Bezochte landen

  • cuba
  • vietnam
  • indonesie
  • australie
  • maledieven
  • UAE
  • kenia
  • gambia
  • egypte
  • oman
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers

Rondreis Java Sumatra Bali (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Anneke Keetlaer op 24 december 2017

Alleen maar positief: een reis helemaal op maat gemaakt. Met speciale overnachtingen en bijzondere excursies. Veel contact met de lokale bevolking, goede chauffeurs, prima auto's en heerlijke restaurants met lokaal eten.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Indonesie

  • bijzondere overnachtingen
  • prima lokale gidsen

Minpunten Riksja Indonesie

  • geen enkel

Bezochte landen

  • Nepal
  • Vietnam
  • Cambodja
  • Thailand
  • Marokko
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Terug naar Je roots. (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Suzanne Hessel op 20 november 2017

Alles was super goed geregeld vluchten met vervoer, en hotels.
Alle plekken doorgegeven die we wilden zien, en Riskja travel heeft alles op elkaar aangepast met tips.
Bij een volgende verre reis gaan we zeker met Riksja travel.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mt. Rinjani droom (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Addy Polet op 07 mei 2017

De mensen bij Indonesie online hebben ons ontzettend goed geholpen. Gewoonlijk moet je meerdere blokken bij hen kopen, maar wij hadden onze hele reis al gepland en geboekt toen we bij hen kwamen om onze droom beklimming van Mt. Rinjani waar te maken. Gelukkig waren zij ontzettend coulant en konden we dit blok kopen. Zij hebben ons alle informatie gegeven die we nodig hadden, en toen nog wat meer - ik houd namelijk van informatie! Ik zou een volgende keer zeker opnieuw via hen mijn reis boeken!

Pluspunten Riksja Indonesie

  • Bijzondere ervaringen
  • hulpvaardig
  • meedenkend
  • informatief
  • goed geinformeerd
  • snelle reacties
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Sanne van Ruijven op 19 december 2016

Heel fijn contact vooraf. Persoonlijk en meedenkend. Leuke variaties op bekende attracties, fietsend naar de Borobudur. Goede prijzen. Leuk contact met de lokale mensen. Goede accommodaties die niet volgegooid zijn met toeristen.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • amerika
  • canada
  • thailand
  • curacao
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goede service (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Charlotte de Lorme op 18 december 2016

Bouwstenen geboekt waardoor bij aankomst je nergens meer naar om hoefde te kijken. Alles was goed geregeld. De chauffeur stond klaar en je kon meteen beginnen met genieten. Bij vertraging eenvoudig een mail sturen en alles wordt geregeld.

8,8
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Jeanette Stuij-de Jong op 01 jan. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Mozes Woesing op 30 dec. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Manon Jak op 26 dec. 2016
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit