Like ons op Facebook

Duurzame reizen Filipijnen

Wil je tijdens je reis naar de Filipijnen op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar de Filipijnen.

Wil je tijdens je reis naar de Filipijnen op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar de Filipijnen.

Undiscovered

Beleef de Filipijnen zoals geen ander dat doet met de duurzame reizen van Undiscovered. De reizen hebben een bijzonder karakter waarbij bijzondere ontmoetingen, unieke routes en onontdekte locaties centraal staan. Door de privé reizen heb je tijdens de reis veel vrijheid om het échte Filipijnen te beleven. Bekijk het uitgebreide aanbod duurzame reizen op de website.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen werkt op verschillende manieren aan duurzaam toerisme: door het compenseren van de CO2-uitstoot van onze reizen, door verantwoord om te gaan met de natuur van de Filipijnen en door aandacht te besteden aan de impact van reizen op de sociale structuur van een land. We werken hiervoor samen met lokale agenten die het land en de locals goed kennen.

Be More

Ontdek de wereld en ontdek jezelf tijdens de reis met Be More naar de Filipijnen. Ondersteun een leraar bij Engelse les of organiseer sport en spel activiteiten. Combineer vrijwilligerswerk met het ontdekken van het land. Zo heb je de tijd om in de weekenden meer van het land te zien of kies voor een 15 daagse groepsreis waar deze combinatie al is gemaakt.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidoostAzie.nl kenner