Like ons op Facebook

Duurzame reizen Filipijnen

Wil je tijdens je reis naar de Filipijnen op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar de Filipijnen.

Wil je tijdens je reis naar de Filipijnen op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar de Filipijnen.

Be More

Ontdek de wereld en ontdek jezelf tijdens de reis met Be More naar de Filipijnen. Ondersteun een leraar bij Engelse les of organiseer sport en spel activiteiten. Combineer vrijwilligerswerk met het ontdekken van het land. Zo heb je de tijd om in de weekenden meer van het land te zien of kies voor een 15 daagse groepsreis waar deze combinatie al is gemaakt.

Undiscovered

Waar anderen een land zien, laat Undiscovered je het land beleven! Met unieke routes, activiteiten en onontdekte locaties beleef je de échte Filipijnen zoals geen ander dat doet. De reizen van Undiscovered zijn op privé basis en worden met veel zorg naar jouw wensen samengesteld. Bekijk het uitgebreide aanbod duurzame reizen en vraag een offerte aan voor jouw rondreis Filipijnen.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere duurzame reizen naar de Filipijnen rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen  die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in duurzame reizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner