Visum Filipijnen

Visum Filipijnen

Op Zuidoostazie.nl lees je over de mooiste plekken van de Filipijnen. Logisch natuurlijk dat je dit prachtige land met eigen ogen wilt zien! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar de Filipijnen is het regelen van je visum. Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor de Filipijnen snel en goed af te ronden.

Heb ik voor de Filipijnen een visum nodig?

Dat hangt af van de lengte van je verblijf. Als je langer dan dertig dagen in de Filipijnen door wilt brengen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit document kun je aanschaffen bij aankomst in de Filipijnen. Je ontvangt dan een visum met een geldigheid van dertig dagen.

ZELF NAAR Filipijnen?

Bekijk alle 10 reizen naar Filipijnen

Heb je het visum van tevoren aangevraagd? Dan mag je maximaal 59 dagen in de Filipijnen verblijven. Je kunt kiezen uit een visum met enkele inreis of meerdere inreizen. De toegestane verblijfsduur is bij beide visa gelijk, alleen verschilt de geldigheid van de documenten. Een visum met enkele inreis is drie maanden geldig, een visum met dubbele inreis zes maanden. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

Visumaanvraag Filipijnen

Je moet je visum voor de Filipijnen persoonlijk aanvragen. De visumaanvraag mag je niet uitbesteden aan een derde partij, zoals VisumCentrale.nl.

Belangrijke documenten voor visum Filipijnen

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na je vertrek uit de Filipijnen geldig zijn. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor de Filipijnen compleet te maken.

Reizen Filipijnen

Specialisten Filipijnen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner
Sponsors