Like ons op Facebook

Specialisten Filipijnen

FOX, verre reizen van ANWB

Ervaar het hectische Manilla, bezoek uitgestrekte rijstterrassen, hike over smalle bergpaadjes, neem een kijkje in authentieke dorpjes en maak kennis met de Ifugao-stammen. FOX laat je op een avontuurlijke en comfortabele manier kennismaken met de cultuur en bezienswaardigheden van de Filipijnen. Natuurlijk voor een uiterst scherpe prijs!

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke groepsreizen naar de Filipijnen waarbij we op een duurzame en respectvolle manier omgaan met het land en haar inwoners. Onze reisbegeleiders laten je de bekende en nog verborgen highlights van de Filipijnen zien en zorgen ervoor dat de hele reis soepel verloopt.

Travel Active

Je kunt het bijna niet geloven, maar de Filipijnse archipel bestaat uit 7.107 eilanden! De overweldigende natuur en schitterende bounty stranden die hier zijn terug te vinden, zijn een absolute must-see voor de Azië liefhebber! Op de Filipijnen heerst echter ook veel armoede. Travel Active doet daarom aan veel vrijwilligersprojecten mee. Kom jij ook een handje helpen?

Undiscovered

Undiscovered specialiseert zich in het organiseren van unieke individuele rondreizen naar bijzondere verre bestemmingen. Beleving staat centraal bij elke reis, die op maat wordt samengesteld naar jouw wens. Wij kennen de onontdekte routes, locaties en bieden je bijzondere ontmoetingen aan, waardoor elke reis een erg bijzonder karakter krijgt. Ontdek vandaag nog de wereld van Undiscovered.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Ben jij ook zo gek op Azië? Dan is Dimsum Reizen dé reisorganisatie voor jou! Wij delen jouw liefde voor dit fantastische continent en verzorgen al ruim 17 jaar rondreizen naar tal van bestemmingen in Azië. Speelt jouw volgende reisavontuur zich af op de Filipijnen? Onze deskundige Azië specialisten helpen je graag met het uitstippelen van een mooie route over deze eilandengroep. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidoostAzie.nl kenner