Like ons op Facebook

Specialisten Filipijnen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Dimsum Reizen

Ben jij ook zo gek op Azië? Dan is Dimsum Reizen dé reisorganisatie voor jou! Wij delen jouw liefde voor dit fantastische continent en verzorgen al ruim 17 jaar rondreizen naar tal van bestemmingen in Azië. Speelt jouw volgende reisavontuur zich af op de Filipijnen? Onze deskundige Azië specialisten helpen je graag met het uitstippelen van een mooie route over deze eilandengroep. 

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke groepsreizen naar de Filipijnen waarbij we op een duurzame en respectvolle manier omgaan met het land en haar inwoners. Onze reisbegeleiders laten je de bekende en nog verborgen highlights van de Filipijnen zien en zorgen ervoor dat de hele reis soepel verloopt.

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, de Filipijnen, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Undiscovered

Undiscovered specialiseert zich in het organiseren van unieke individuele rondreizen naar bijzondere verre bestemmingen. Beleving staat centraal bij elke reis, die op maat wordt samengesteld naar jouw wens. Wij kennen de onontdekte routes, locaties en bieden je bijzondere ontmoetingen aan, waardoor elke reis een erg bijzonder karakter krijgt. Ontdek vandaag nog de wereld van Undiscovered.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner