Rondreis Filipijnen

Als je van plan bent om een rondreis door de Filipijnen te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Undiscovered

Prikkel je zintuigen en ga nieuwe uitdagingen aan tijdens een rondreis naar de Filipijnen. Undiscovered biedt unieke reizen aan waarbij beleving en unieke ontmoetingen tijdens de reis centraal staan. De rondreizen zijn op privé basis en brengen je langs paradijselijke locaties waar je je compleet kunt laten onderdompelen. Bekijk de website voor het uitgebreide aanbod rondreizen naar de Filipijnen.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Vulkanen beklimmen, struinen over zwarte stranden, een kijkje nemen bij een eco-boerderij of een overnachting bij een lokale familie. Niets is te gek bij Dimsum Reizen! Wij stellen je rondreis naar de Filipijnen volledig op maat samen. Met behulp van onze bouwstenen, dimsummetjes (excursies) en meet-a-local activiteiten creëer jij samen met onze reisspecialist een onvergetelijke vakantie. 

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors