Like ons op Facebook

Luxe reizen Filipijnen

Wil je naar de Filipijnen, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar de Filipijnen.

Wil je naar de Filipijnen, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar de Filipijnen.

Namasté Reizen

Namasté Reizen organiseert reizen voor levensgenieters. Zo hebben wij de beste accommodaties geselecteerd, maar kunt u ook comfortabel vervoer verwachten, bijzondere excursies, een culinair diner, een ontspannende massage, een personal shopper, een afternoon-tea… Omdat wij reizen op maat organiseren is niets onmogelijk! Wij bezoeken Thailand, de Filipijnen, Laos, Cambodja, Myanmar, Viëtnam, Maleisië en Indonesië regelmatig en nemen er graag de tijd voor u te adviseren. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Undiscovered

Waar anderen een land zien, laat Undiscovered je het land beleven! Met unieke routes, activiteiten en onontdekte locaties beleef je de échte Filipijnen zoals geen ander dat doet. De reizen van Undiscovered zijn op privé basis en worden met veel zorg naar jouw wensen samengesteld. Bekijk het uitgebreide aanbod luxe reizen en vraag een offerte aan voor jouw rondreis Filipijnen.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner