Like ons op Facebook

Luxe reizen Filipijnen

Wil je naar de Filipijnen, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar de Filipijnen.

Wil je naar de Filipijnen, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar de Filipijnen.

Namasté Reizen

Namasté Reizen organiseert reizen voor levensgenieters. Zo hebben wij de beste accommodaties geselecteerd, maar kunt u ook comfortabel vervoer verwachten, bijzondere excursies, een culinair diner, een ontspannende massage, een personal shopper, een afternoon-tea… Omdat wij reizen op maat organiseren is niets onmogelijk! Wij bezoeken Thailand, de Filipijnen, Laos, Cambodja, Myanmar, Viëtnam, Maleisië en Indonesië regelmatig en nemen er graag de tijd voor u te adviseren. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Undiscovered

Ontdek de Filipijnen op een comfortabele manier met de luxe reizen van Undiscovered. Tijdens je compleet verzorgde reis ontdek je unieke bestemmingen, ongerepte tropische stranden en ervaar je bijzondere ontmoetingen. Undiscovered legt je volledig in de watten. Laat je inspireren op onze website voor alle luxe reizen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen
Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Singapore kenner