Win kookboek Magisch Maleisisch - ZuidoostAzie.nl ZuidoostAzie.nl
Like ons op Facebook

Win kookboek Magisch Maleisisch - ZuidoostAzie.nl

Typische Perak rundvlees rendang, de beroemde Penang noedels met gamba’s, een rijke viscurry en zoete balletjes van kleefrijst. In Magisch Maleisisch kom je er al gauw achter waarom de Maleisische chef-kok Norman Musa koos voor de titel van zijn nieuwe kookboek. Van streetfood tot desserts, Norman betovert zijn lezers met een scala aan recepten uit de Maleisische keuken.

Magisch Maleisisch is voor de culinaire kenner én de beginnende keukenprinses. Recepten variëren van complexe gerechten met een uitgebreide ingrediëntenlijst tot simpele recepten als kipsaté die net zo sensationeel smaken. In elk geval legt Norman je haarfijn uit hoe je het gerecht bereidt. Heb je bijvoorbeeld geen idee hoe je een loempia netjes dichtvouwt? Geen paniek. Dat heb je na het lezen van het recept over de ‘krokant gebakken loempiaatjes’ zo onder de knie. 


Zó maak je kans om te winnen:

Wil jij dit fantastische kookboek winnen? Heb jij even mazzel! Wij mogen van Uitgeverij Podium drie exemplaren weggeven van Magisch Maleisisch. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Wat is jouw favoriete gerecht uit de Aziatische keuken?
 

 
Like deze pagina
Sponsors