ZuidoostAzie.nl Win Groot Aziatisch kookboek
Like ons op Facebook

Win Groot Aziatisch kookboek - ZuidoostAzie.nl

Gaan jouw ogen glunderen bij het horen van een Indiase Tikka Masala en loopt het water je in de mond als je denkt aan een heerlijke, pittige rode curry met kokos en garnalen? Logisch, de Aziatische keuken is er een om je vingers bij af te likken. En nu komt het goede nieuws. Want als je dacht dat je maanden moest wachten op je reis naar Thailand om de Aziatische culinaire hoogstandjes te proeven, dan heb je het mis! Haal de Aziatische keuken naar je eigen keukenblad en flans de lekkerste gerechtjes in elkaar met het Groot Aziatisch kookboek

Deze kookbijbel van Charmaine Solomon is al jarenlang het favoriete boek voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Honderden gerechten brengen India, Thailand, Indonesië en China naar je eettafel die net zo goed smaken als op de Indiase markt of in een Thais streetfood-tentje. 

Ben je nog maar een groentje in de keuken en gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij ingrediënten als tamari en galanga? Geen zorgen. Ook jij kan de toko op de hoek overslaan en zelf aan de slag gaan. Solomon heeft een overzicht van alle ingrediënten en een aantal heel handige tips voor de beginnende kok. Dus sla de kokosolie, koriander en limoen maar alvast in, en kokkerellen maar!
 
Meer informatie
Boek: Groot Aziatisch kookboek
Schrijver: Charmaine Solomon 
Datum uitgifte: Juli 2016
Prijs: €29,99

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij de lekkerste Aziatische gerechten op tafel toveren? Wij mogen van Kosmos Uitgevers vijf exemplaren van het Groot Aziatisch kookboek weggeven! Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Waarom wil jij dit kookboek winnen?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors