ZuidoostAzie.nl Win een hamamdoek!
Like ons op Facebook

Win een hamamdoek - ZuidoostAzië.nl

Neem jij het liefst zo min mogelijk mee op reis zodat je niet met een zware koffer of backpack hoeft te zeulen? En ben je dol op multifunctionele producten? Dan mag de hamamdoek van Happy Towels niet in jouw bagage ontbreken!

Gebruik je hamamdoek tijdens een stranddag als strandlaken, tijdens je workout als yogamat, als kussentje tijdens een lange busreis of als omslagdoek bij het betreden van een tempel. Of misschien als dekentje, picknickkleed, sjaal, gordijn of simpelweg als handdoek. De keuzes zijn eindeloos! En zo’n multifunctioneel item wil je natuurlijk niet missen op je reis! 

Daarnaast zijn de hamamdoeken van Happy Towels geweven van zestig procent zacht bamboe en veertig procent biologisch katoen. De doeken absorberen tot maar liefst vijf keer hun gewicht en drogen bovendien snel. Ze zijn lekker lang waardoor je, zeker als lange Nederlander, op het strand niet met je hoofd of voeten in het zand ligt. De hamamdoeken zijn verkrijgbaar in dertien vrolijke kleuren.

Helemaal fijn: de doeken zijn fairtrade. Ze worden gemaakt door wever Metin uit Turkije en er komt geen tussenhandelaar of groothandel aan te pas. Een deel van de opbrengst die Happy Towels overhoudt, gaat naar een goed doel in Turkije dat studiebeurzen geeft aan meisjes uit arme gezinnen. 

Meer informatie:
Hamamdoek – Happy Towels
Afmetingen: 210 x 95 cm
Materiaal: bamboegaren en biologisch katoen
Gewicht: 400 gram
Prijs: €32,00

Win een hamamdoek

Word jij ook zo blij van deze hamamdoeken en hoort deze in jouw reisuitrusting? Van Happy Towels mogen wij maar liefst tien exemplaren weggeven! Beantwoord onderstaande prijsvraag. 

Wat is de naam van de kleur hamamdoek die jij wil winnen?

Bekijk de collectie op happytowels.nl en vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors