NRV Reisorganisatie verre reizen

Reviews NRV

8,6
8,7 Algemene ervaring
8,6 Boekingsproces
8,8 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 77
  • Aantal waarderingen: 163

Top vakantie!! (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Els Groenhuijzen op 25 oktober 2019

We hadden een geweldige reisleider en chauffeur tijdens onze reis. Over het algemeen prima hotels en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel mooie steden bezocht en vooral de excursie naar het Gunung Leuser National Park was fantastisch!! Top vakantie gehad!!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prachtige excursies
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Bezochte landen

  • Sumatra
  • Bali
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid Afrika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Rina Noordegraaf op 06 oktober 2019

fantastische reis. Goede reisleiding. En ondanks dat ik alleen was, kreeg ik net als de andere goede kamers. Het mooiste was dat ik nu eindelijk de BIG FIVE ook heb gezien van dichtbij. WOW. De reis was AF....

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Minpunten NRV

  • geen

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Indrukwekkende privé reis door India & Nepal (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Tessa Loos op 05 oktober 2019

Veel gezien en in de Peijs zitten al vele excursies inclusief.
Voor verschillende reizigers beschikbaar, groep- en/of privéreizen eerder goed bevallen.
Vaak bereikbaar zowel in NL als buitenland ook buiten kantoortijden.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede prijs-kwakiteit verhouding;
  • mooie/ bijzondere reizen
  • afwisseling natuur en cultuur
  • veel verschillende landen wereldwijd

Minpunten NRV

  • filmpjes uit reiscafé ook online mogelijk maken.

Bezochte landen

  • india
  • Nepal
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

rondreis Zuid Afrika (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Roger Martens op 04 oktober 2019

Prima accommodaties, mooie natuur en landschappen. Het vervoer van de gehele rondreis en ook in de parken was prima geregeld. Swaziland was een beetje een tegenvaller, het bezoek aan een Zulu dorp is een beetje te toeristisch en nep.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Alles van te voren goed geregeld

Minpunten NRV

  • Soms was de gids niet heel duidelijk

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indonesie was top (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Annet Wijers op 01 oktober 2019

Goed georganiseerd. Je kan totaal onbezorgd op vakantie en ook daar zijn de gidsen zeer flexibel. Alles wordt voor je geregeld. Ook afwijken van de route/planning is totaal geen probleem. Alle beloftes worden na gekomen.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • jamaica
  • canada
  • sri lanka
  • egypte
  • Tunesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fijne organisatie (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Els Groenhuijzen op 01 oktober 2019

Fijne organisatie, alles snel en goed geregeld!
Er is veel bij de prijs inbegrepen en er worden mooie excursies aangeboden (waarvan er veel in het programma zaten). Op vele dagen was ook de lunch inbegrepen.

Pluspunten NRV

  • mooie excursies
  • goede prijs/kwaliteit verhoudin

Bezochte landen

  • sumatra
  • bali
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Marianne Hens op 01 oktober 2019

Alles was door NRV reizen super goed geregeld. De contacten vooraf toen we onze reis samen met NRV zelf hebben samengesteld en ook op de reis zelf. We konden eerst alles zelf uitzoeken en daarna hebben ze alle reseveringen gedaan, Daar waar NRV geen accommodatie had, waren we vrij er zelf een uit te zoeken. Inmiddels is de volgende reis alweer geboekt naar ZA, natuurlijk weer NRV!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Zelf samenstellen en daarna alles perfect laten regelen

Minpunten NRV

  • ???
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische ervaring (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Tinie Van Kruchten op 30 september 2019

In November 2018 hebben we een 21 daagse reis naar Zuid Afrika gemaakt met NRV. Bij aankomt op het vliegveld stond onze reisleider klaar en heeft vanaf toen alles voor ons geregeld. We werden echt verwend en in de watten gelegd!
Er zijn geen minpunten te noemen. Of het nou de chauffeur, onze reisleider, de accommodatie's enz betrof, alles was echt perfect!! De excursies waren geweldig, echt een reis om nooit te vergeten. We hoefden niks zelf te regelen. Voor ons is NRV een top reisorganisatie!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Geweldige reisleider en prachtige excursies!! De

Minpunten NRV

  • Geen verbeter punten!
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Alles top geregeld (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Petra Van der Vliet op 29 september 2019

Hele goede reisleiders. Alles in de puntjes geregeld. Is echt niets verkeerd gegaan. Alles wordt voor je gedaan. Accomodatie goed voor de prijs die je betaald. Goed aanbod excurcies. Optionele excursies voldoende aanbod.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • reisleiding
  • prijs

Minpunten NRV

  • prijzen varieren enorm

Bezochte landen

  • Amerika
  • thailand
  • mexico
  • sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Zuid Afrika rondreis (bezocht in oktober 2012)

Review geschreven door Ria Smit op 29 september 2019

Leuke reis. Veel wildparken bezocht. Vooral eerste deel van de reis overnacht in leuke huisjes op terrein van wildparken. Veel als groep met elkaar opgetrokken. Veel wild gezien/safaritochten gemaakt.
Verder veel van het land gezien. Laatste deel van de reis, op weg naar Kaapstad in goede hotels verbleven. Hierdoor meer gelegenheid om individueel/in kleine groepjes iets te ondernemen.
Goede reisleiding, met veel kennis van het land.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • veel wildparken bezocht

Minpunten NRV

  • programma laatste week minder vol maken.
  • , bezoek aan winkel van oom Samie in Stellenbosch was niet meer mogelijk.
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super vakantie java bali (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Yvonne Risseeuw op 29 september 2019

Hele fijne vakantie, super goede gids, mooie accomodaties, goede prijs kwaliteits verhouding. Heel compleet programma, vergeleken met andere reisorganisaties. Veel hoogte punten, goed vervoer, veel verschillende mogelijkheden om een reis te maken.

9,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • een hele complete rondreis
  • goede lokale gidsen

Bezochte landen

  • indonesie
  • costa rica
  • mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantatische reis (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Shanice Pieschel op 29 september 2019

Alles top geregeld toen wij onze reis naar Kenia maakten. We hadden een top chauffeur. Alle wildlife gezien en kunnen genieten van alle mooie locaties waar we sliepen. Het tweede gedeelte in Mombasa beviel ons minder, maar dat is persoonlijk.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Duidelijk
  • Goede reisleiding

Bezochte landen

  • Kenia
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers

Rondreis java, bali, gili, (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door ErwinDiny Schulz op 29 september 2019

De boeking verliep heel soepel en contact leggen met de organisatie was geen probleem. De hotels waar we verbleven waren allen prima, schoon, mooi en lekker eten.
Wij zijn later nog wel eens met een andere organisatie op reis geweest maar achteraf hadden we spijt dat we het niet weer bij nrv geregeld hadden.
Onze volgende reis gaan we dan ook zeker weer via nrv regelen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • makkelijk telefonisch te bereiken
  • goede hotels
  • goede prijs kwaliteitsverhouding

Minpunten NRV

  • wij hebben geen verbeterpinten te noemen

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droomreis Java/ Bali werd werkelijkheid. (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Monique Schilp op 28 september 2019

Alles was super geregeld. Programma zoals beschreven. Reisleider zocht ook fascinerende plekjes daarbuiten. Fijne groep. Prima locaties. Minpuntje : Een dag te lang in de bus gezeten voor één bezienswaardigheid ( file) naar botanische tuin ( Bogor) was het enige minpuntje.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Programma zoals beschreven en bijzondere uitstapjes

Minpunten NRV

  • Niet van toepassing

Bezochte landen

  • Aruba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke reis door Sumatra en Bali. (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Ina van Ommen-Rook op 28 september 2019

Alles prima geregeld, omboeking hotel goed geregeld door gids. Mooie excursies en Nederlands sprekende gidsen. Onvergetelijke ervaringen in de jungle van Sumatra. Geen gestress met vervoer, alles geregeld.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • kwaliteit
  • , bezienswaardigheden

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Grote Zuid-Afrika reis (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Wouter Geomini op 26 november 2018

Alles was tot in de puntjes geregeld! We hadden een hele fijne huurauto en de reis was heel goed beschreven.

Alle hotels voldeden aan onze verwachtingen! En alles wat je in Zuid-Afrika kunt verwachten ga je meemaken in deze reis!

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • duidelijke communicatie
  • top geregeld
  • eerlijk prijs

Minpunten NRV

  • geen.

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Privé rondreis Maleisië / Borneo (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Rob van Faassen op 25 november 2018

De reis die door NRV is georganiseerd is super geregeld. Transfers staan op tijd klaar. Gidsen spreken goed Engels en zijn vriendelijk. De hotels en informatie vooraf worden goed beoordeeld. En de aangeboden excursies, upgrades en verlengingen geven de reis echt een persoonlijke touch.
We hebben genoten!

Pluspunten NRV

  • Duidelijke communicatie vooraf
  • Goed bereikbaar

Bezochte landen

  • Maleisie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Reis van mijn leven (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Petra van Rooij op 14 november 2018

NRV heeft voor een geweldige reis gezorgd. Dankzij de goede reisleider en chauffeur verliep alles geweldig. Alle accomodaties waren goed verzorgd. Het programma was erg duidelijk en was op tijd bekend.

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede excursies en bijzondere reisleider

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • , Swaziland
  • Lesotho
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super mooie Groepsrondreis (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Linda Kijzer-Maree op 12 november 2018

Perfect georganiseerde groepsrondreis. Goed sprekende Nederlands/Afrikaanse gids.
Veel initiatief voor extra mogelijkheden.
Een super geweldige buschauffeur die ons veilig naar elke plek heeft gebracht.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Bijzondere uitstapjes en alles is of wordt voor je geregeld

Minpunten NRV

  • Betere hotels keuze in Kaapstad

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Van Johannesburg naar Kaapstad in 3weken (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Elke Derks op 11 november 2018

Na een reis van 3 weken vol mooie momenten thuis met veel verhalen. Dankzij NRV een prachtige reis gemaakt door zuid Afrika. Van begin tot eind was er duidelijke communicatie, zowel in NL als in zuid Afrika.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen